Börjar:
Slutar:
Ort:
Webbinarium
Kvinna i skyddsutrustning i byggmiljö
Logotyper InfraSweden2030, Smart Built Environment, SBUF

Utveckla din och sektorns kompetens med aktuella resultat

Bygg kompetens – vi utvecklar en hållbar samhällsbyggnadssektor

SBUF (Svenska Byggbranschens Utvecklingsfond), Smart Built Environment och InfraSweden2030 satsar tillsammans på att sprida resultat för att öka kompetensen i sektorn. Det görs som en serie webbinarier för dig som vill utveckla ditt, och din organisations, sätt att arbeta. Det är kostnadsfritt att delta och du får gärna bjuda in dina kollegor. Vi spelar in alla tillfällen och du kan se våra webbinarium som film i efterhand.

Det har aldrig tidigare producerats så mycket kunskap, nya metoder, verktyg och utveckling inom samhällsbyggnadssektorn. Forskning och innovation (FoI) pågår just nu inom flera stora initiativ, program och projekt. Projektresultaten ger lösningar på många av sektorns utmaningar vad det gäller ekonomisk, ekologisk och social hållbarhet och sektorn behöver ta del av resultaten, använda dem och utveckla nya arbetssätt. Visst är du en av dem som vill bygga kompetens för en hållbar samhällsbyggnadssektor?

Bygg kompetens – En säker arbetsmiljö för alla

Onsdag 17 november kl. 15.00 – 16.00

Hur vet du att din arbetsplats är en säker miljö för dig och dina kollegor? Trygghet handlar både om att undvika olyckor och att ge alla samma förutsättningar på arbetsplatsen. Här möter du projektresultat som hanterar säkerhet.

En trygg arbetsmiljö handlar om att minimera risken för skador och att kunna ge snabb hjälp om olyckan är framme. Här kan vi bland annat ta hjälp av nya tekniska lösningar. Det handlar också om att se över rådande arbetsklimat och att utveckla det så att alla har samma förutsättningar att må bra och utvecklas på arbetsplatsen. Under webbinariet lyfter vi projektresultat som hanterar säker arbetsmiljö.

Programmets talare meddelas inom kort, det går redan nu bra att anmäla sig.

Anmäl dig till webbinariet den 17 november

Det är avgiftsfritt att delta.

För dig som vill leda utvecklingsarbete

Bygg kompetens riktar sig till alla som vill utveckla din kunskap inom hållbart samhällsbyggande. Vi riktar oss till dig som leder utveckling inom samhällsbyggnad och som vill hålla dig uppdaterad inom området för att utveckla framåt. Du kan till exempel vara företagsledare eller chef med ansvar för utveckling. Du kanske arbetar med plan- och byggfrågor, representerar en byggherre, projektör eller vara verksam i byggskedet. Du kan också vara forskare, lärare, konsult eller systemleverantör med koppling till området.

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Logotyper InfraSweden2030, Smart Built Environment, SBUF