Börjar:
Slutar:
Ort:
Digitalt

Det händer mycket just nu – vi ser flera nya tekniska lösningar utvecklas som kan göra skillnad och motverka olycksrisker i byggprojekt.

Byggbranschen är i ständig utveckling och det växande behovet av säkerhet och effektivitet ställer höga krav på företag och organisationer. Behovet av innovativa lösningar sträcker sig från att förbättra säkerheten på arbetsplatsen och minska olycksrisker till att optimera projektledning och resursutnyttjande.

Claes Henschel, Pär Lundström & Kristina Gabrielii

Välkommen till ett frukostseminarium där Claes Henschel, digital innovation manager på NCC, Pär Lundström, senior rådgivare Näringspolitik och kompetensförsörjning Installatörsföretagen och Kristina Gabrielii programchef Smart Built Environment pratar om betydelsen av innovationer och hur man med hjälp av dem kan göra skillnad och motverka olyckor. Vi kommer också berätta om aktuella utvecklingsprojekt som kan öka säkerheten och effektiviteten i byggprojekt så som Smarta Arbetskläder, arbetsmiljöutbildningar genom VR och Smarta sensorer för byggproduktion

Självklart ska du som deltar i seminariet vara med och styra samtalet - välkommen att ställa frågor till Claes, Pär och Kristina och dela gärna dina egna erfarenheter med oss och andra branschkollegor som deltar!

Anmäl dig här!

Digital Breakfast Talks är IQ Samhällsbyggnads webbinarieserie för medlemmar där du sista fredagen i månaden får ta del av spännande föredrag, träffa sektorskollegor och delta i viktiga samtal om de mest aktuella frågorna inom samhällsbyggande. ​

Är ditt företag eller organisation inte medlemmar hos oss? Då är du välkommen att delta ändå - på två event per år. ​

Läs mer om vår organisation och vad du bidrar med och får tillbaka som medlem! www.iqs.se/medlemskap