Börjar:
Slutar:
Ort:
Digitalt

Vilken väg ser din organisation framåt för att kunna bidra till ett mer hållbart samhällsbyggande?

Anders Persson & Anita Aspegren

Välkommen på ett Digital Breakfast Talk på tema transformation där Anders Persson, chef för strategisk utveckling och internationella frågor på Innovationsföretagen kommer och berättar om initiativet Färdplanen för fossilfri konkurrenskraft i bygg- och anläggningssektorn. Vad är bakgrunden till framtagandet av färdplanen, vad innehåller den för förslag och åtaganden? På vilket sätt kommer forskning och innovation vara del av planen, hur kopplar den till IQ Samhällsbyggnads Framtidslista och andra pågående initiativ för ny forskning och utveckling – och hur kan vi som medlemmar bidra till att få utvecklingen att hända?

Välkommen att anmäla dig till Digital Breakfast Talks – för effektiv omvärldsbevakning, för att möta kollegor i sektorn och delta i samtalet!

Anmäl dig här!

Under våren kommer vi ha en serie av möten och samtal om framtidens lösningar. Det här seminariet är upptakten till ett större Transformation Lab som vi kommer genomföra i samband med vårt årsmöte och event Framtidens lösningar på mötesplats Mariatorget den 15 maj.

Digital Breakfast Talks är IQ Samhällsbyggnads webbinarieserie för medlemmar där du sista fredagen i månaden får ta del av spännande föredrag, träffa sektorskollegor och delta i viktiga samtal om de mest aktuella frågorna inom samhällsbyggande. ​

Är ditt företag eller organisation inte medlemmar hos oss? Då är du välkommen att delta ändå - på två event per år.