Välkommen till ett webbinarium där du tar del av resultat från Smart Built Environment och är med på final i innovationstävlingen Cirkulärt digitalt anläggningsbyggande.

Du hänger med i sändningen på länken: https://youtu.be/SDNe92tiy3E

Smart Built Environment och IQ Samhällsbyggnad bjuder in till webbinarium med resultat och final och prisutdelning i innovationstävlingen Cirkulärt digitalt anläggningsbyggande.

I Innovationstävlingen Cirkulärt digitalt anläggningsbyggande utvecklas innovativa idéer för ett hållbart samhällsbyggande. I tävlingen träffas kollegor från olika delar av sektorn för att tillsammans hitta lösningar på komplexa problem. Deltagarna arbetar tillsammans fram affärsmässiga innovationer som möter utmaningen: "Att med digital teknik skapa slutna och säkra materialflöden och minska utsläppen i anläggningsbyggande med bibehållen eller förbättrad funktionalitet hos slutprodukten."

Under en spännande final presenterar de fyra tävlande lagen sina tävlingsbidrag och du är med när juryn korar det vinnande laget. Du som är nyfiken på hur en innovationstävling funkar får höra tävlingens projektledare berätta mer om arbetet som tagit oss fram till finalen.

För att ta tillvara, bygga vidare på och utveckla den kunskap och de resultat som tagits fram inom Smart Built Environment genomför vi ett antal synteser. I samband med innovationstävlingens final berättar vi mer om resultatet av arbetet. Du får också höra hur det påverkar riktningen framåt för Smart Built Environment och hur IQ Samhällsbyggnad tar resultaten vidare till sina medlemmar.

Program

Moderator: Fredrik Bauer

14.00 Välkomna!
Anita Aspegren, IQ Samhällsbyggnad
Kristina Gabrielii, Smart Built Environmant

Synteser och projektresultat
Ta del av resultat från det strategiska innovationsprogrammet Smart Built Environment

 • Informationsinfrastruktur
  Kurt Löwnertz, Sweco

 • Innovationer och nya tillämpningar
  Karin García Ambrosiani, konsult

 • Kunskap och kompetens
  Rikard Espling, konsult

 • Värdekedjor och affärsmodeller
  Martin Andersson, Pollen

Vad är en innovationstävling?
Martin Bogg Andersson, projektledare

Pitch för tävlingsbidrag
De fyra tävlande lagen presenterar sina tävlingsbidrag

Juryns motivering

Prisutdelning

16.15 Avslut

Uppdaterad den