Banner "Möt oss på konferens i september

I höst har du möjlighet att träffa projekten i Smart Built Environment, lära känna resultat och inspireras!

Inspiration och utveckling – projektkonferens, 25 september

Nu sammanför vi projekten i Smart Built Environment eftermiddagen den 25 september i Malmö. Här lyfter vi tankar och idéer över de tematiska gränserna. Vi skapar kontakter och synergier för att kunna ta våra resultat vidare till nästa steg. Tillsammans har vi kraft att möta samhällsutmaningar genom att nyttja digitaliseringens möjligheter. Det är stort fokus på inspiration och workshop och du kan därför enbart delta på plats. Vi bjuder på inspiration från programmet och utblickar från vår omvärld.

Alla projekt i programmet, oavsett om de är pågående eller avslutade, är välkomna att vara med. Om projektledaren själv inte kan delta går det bra att skicka en annan representant från projektgruppen.

IQ Samhällsbyggnad koordinerar Smart Built Environment

IQ Samhällsbyggnad har uppdrag av svenska staten och EU att koordinera ett antal forsknings- och innovationsprogram.

Det här engagemanget ger oss ett unikt nätverk, förankring och närhet till akademin och det svenska innovationssystemet. Vår verksamhet är sammanlänkad med den senaste kunskapsutvecklingen och har de bästa förutsättningarna att skapa samverkan mellan offentlig sektor, politik, näringsliv, akademi och andra organisationer.

Läs mer här!

Läs mer och anmäl dig här!

Smart Built Environment Årsstämma, 26 september

Varmt välkommen på Smart Built Environments årsstämma digitalt den 26 september med start kl. 08.15. Till stämman kallas du som arbetar för ett företag eller organisation som är part i Smart Built Environment. Här ser du listan med våra parter. Du kan också ansöka om partnerskap i samband med din anmälan.

Läs mer och anmäl dig här!

Var innovativ – misslyckas för att lyckas, 26 september

Snubblar du fram i innovationernas dal? Bra! Då är du på rätt väg. För att utvecklas måste vi söka kunskap på nya platser, testa olika sätt att arbeta och lära känna andra produkter än dem vi är vana vid. Vi kommer garanterat att misslyckas på vägen, och då är vi på god väg att lära oss något nytt!

På Smart Built Environments konferens får du del av tekniska lösningar, metoder, nyttor och resultat som blev helt annorlunda än vad vi tänkt oss. Du får också höra om det nya innovationsprogrammet ShiftSweden. Vi bjuder på mingellunch och spännande möten för dig som deltar på plats. Du kan också följa programmet på distans genom vår livesändning.

Läs mer och anmäl dig här!

Uppdaterad den